.

Herregud jag ska snart ut och springa med Sara. Jag hoppas att hon kan hjärt och lungräddning för jag lär säkerligen behöva det innan vi är klara.


Undra om jag någonsin kommer kunna kolla på den här utan att gråta. Det är ju så otroligt vackert.


Love

Åh underbart underbart underbart! Vilket otroligt vackert och underbart bröllop. Såklart grät jag en skvätt när dom sa ja och bytte ringar. Jag har kollat på tv nästa hela dagen. Hade det varit en vanlig dag så hade jag haft världens ångest nu för att jag inte har gjort nåt vettigt alls idag men nu spelar det ingen roll. Jag älskar bröllop och jag älskar kungafamiljen så min dag har varit toppen. Sofie hatar mig idag och jag försår mig inte alls på henne, hur kan man inte gilla kungafamiljen? Och Carl Philip då. Vilken man! Honom skulle jag gärna gifta mig med. Sveriges snyggaste man enligt mig. Eller nästan iaf. Nu ska jag fortsätta kolla på firandet och äta jordgubbar om det finns några kvar.


sol

Åh va jag älskar solen! Nu ska jag och morsan till avesta och handla lite till Sofies student. Sen börjar jag jobba klockan 14. Imorgon blir det paaaarty med dom bästa. Bara Emelie som kommer fattas.








Juni

Va? Är det redan första juni?! Vad hände med maj? Dagarna och veckorna går så fort och jag hinner inte med känns det som. Nästa fredag tar Sofie studenten. Det känns som att det var igår jag stod där på balkongen med klassen. Vilken obeskrivlig känsla det var. Lycka kanske..

I torsdags var jag Emelie Sara och Linnea på Sex and the city 2. Filmen var toppen. Men såklart inte bättre än ettan. Nästa bio blir Eclipse med Sara. Kan nästan inte vänta! Och i slutet av juli ska vi till Göteborg jag Sara Niklas och Fredrik. Det kommer bli så kul :).

Snart ska jag möta Sara och käka glass i soooolen. Sen blir det grillning med Emelie ikväll. Mums! Hoppas att det fina vädret håller i sig hela veckan för på lördag ska hela släkten hem till farfar och fira honom. Då ska jag äntligen få träffa min "nya" faster. Tydligen har min pappa en storasyster som jag inte har vetat om. Jag vet inte om pappa heller har vetat nåt. Lite skumt men kul. Sen blir det gm med Sara och Niklas. Kulkul :).




Världens sötaste lilla Sofie! Nu är hon i Paris och slår klackarna i taket. Jag hoppas att hon tar det lugnt för jag vill ha hem henne hel.



Puss

RSS 2.0