Home sweet home

Åh va jag trivs i min fina lägenhet. Men ikväll ska jag sova hos mamma så Lovisa slipper vara själv. Lovisa och jag har precis käkat smörgåstårta. Så gott! Mamma fyllde år igår och hon gör världens godaste smörgåstårtor. Jag ska försöka övertala henne att göra en tills jag fyller år också. Man kan ju alltid hoppas att hon gör en. Nu ska jag och Lovisa gå ner till Sofie och våldgästa henne. Hon blir nog glad om vi tar med en bit tårta till henne.
Puss!

Flyttat

Nu har jag flyttat. Min kära syster Sofie är överlycklig.

.

One step from paradise..
Ja det är väl ungefär allt jag har att säga.

Härliga söndag

Gud va skönt med söndag! Idag har jag inget planerat så jag ska bara ligga hemma. Jag skulle verkligen behöva åka till lägenheten och städa klart men jag orkar inte idag. Nu ska jag kolla på inkheart med Lovisa och ikväll ska vi äta tacos. Med andra ord blir det en mysdag idag. :)

Soffa!

Jag vet att jag tjatar men jag har äntligen hittat en soffa. Det blev en bäddsoffa från jysk. Jag hade gärna tagit en från Mio men jag har inte nån större lust att lägga ut 25000 på en soffa. Eller råd rättare sagt för hade jag haft dom pengarna så hade jag garanterat köpt drömsoffan från Mio. Soffan får jag på onsdag så förhoppningsvis flyttar jag in då. Toppen! :D
Nu ska jag diska och sen blir det core och spinning med Sara. Så skönt att det har börjat igen.
Puss

.

Fy va kallt det var igår. På tok för kallt för att sitta ute och dricka öl iaf. Men annars var gårdagen toppen. Bäst av allt var kanske musiken vi lyssnade på. Gåshud AB! Nu sitter jag och väntar på att Sofie ska komma hem med bilen så jag kan rulla över till Emelie igen.

 

 

Puss!


Nostalgi

Jag sitter hos Emelie ikväll. Har druckit ett bra tag nu men känner mig inte ens full.. Men vad slår förra helgens fylla? Jag säger bara nostalgimusik på hög nivå ikväll.. Nu tjatar hon på¨att jag ska dricka mer.


Flyttar jag i veckan kanske`? Har fortfarande inte hittat nån soffa men alla säger att jag kan klara mig uta soffa ett tag. Jaja det visar sig. puss puss


.

Hej jag heter Caroline och jag har kommit på att det här med att blogga kanske inte är min grej riktigt.. Jag glömmer ju bort det hela tiden. Men iaf så har sommaren varit toppen. Jag har mest jobbat men lite  annat har jag också hunnit med. Jag och Emelie tog en heldag i Stockholm och värdet var underbart! Det var garanterat en av dom bästa dagarna den här sommaren. För några veckor sen åkte jag, Sara, Niklas och Fredrik till Göteborg och spenderade helgen där. Vädret var inte det bästa men det var jättekul iaf. Men sommarens höjdpunkt var Sonisphere. Regnet vräkte ner men jag fick se Mötley Crüe igen så jag är nöjd. Stackars Johan och Thomas var genomblöta för dom vägrade köpa regnponcho.
Idag ska jag till Ikea och köpa lite grejer så förhoppningsvis flyttar jag nästa vecka. Det kommer bli toppen och lägenheten blev så fin när Peter tapetserade. Nackdelen är väl att det inte finns nån balkong men jag överlever nog. Svårast är ju att hitta en soffa. Jag vill ha en bäddsoffa så Sara kan sova hos mig men det finns ju inga snygga bäddsoffor.. Får se om jag hittar nån idag. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig redo.
Puss!
Haha jag måste bara slänga in en rad om helgen. Vad var det egentligen som hände? Höstfest på gm och det var sjukt mycket folk. Jag hade ont i hela kroppen i söndags och bitmärken både här och där. Så vad var det egentligen som hände?!

RSS 2.0