Rubrik

Va kul att jag håller på att bli sjuk.. La mig och vilade vid halv sju och vaknade nu. Jag som behöver alla krafter till imorgon. Nu dricker jag honungsvatten och kollar på desperate housewives. Får hoppas att jag mår bättre imorgon.

Sol sol sol

Oj vilken uderbar dag det har varit idag! Jag och Sara åt lunch i solen på hennes balkong. Till efterrätt blev det vattenmelon och ananas. Solen brännde verkligen och nu sitter jag här och är röd som en kräfta. Det är ju standard när det gäller mig. Jag blir aldrig brun bara röd. Tillskillnad från min kära pappa som bara behöver tänka på solen så blir han brun som en pepparkaka..

Helgen lär jag väl också skriva en rad eller två om. Den var toppen! I lördags jobbade jag först till 13 sen åkt jag hem till pappa och grillade. Årets första grillning :). Efter det blev det förfest hos Emelie och Roger. Roger stannade hemma och jag och Emelie drog vidare till Bruks. Det var såklart massa trevligt folk ute och som standard mådde jag ju som jag förtjänade dagen efter. Men det är väl smällar man får ta. Hade iallafall en kanonkul kväll.





Bilden på Emelie säger väl allt :)

 

 

Puss!



Fyfan!

Fan va irriterad jag är just nu! Jag har inte haft en tvättid på typ 2 veckor och nu när det äntligen är min tur att tvätta så är det nån jävla idiot som har snott min tid! Jag har inte ens ett par rena strumpor kvar. Åh va irriterad jag är!!

Toppen!

Mmm va det luktar underbart här hemma! Världensbästa Lovisa bakar en kladdkaka och jag är väldigt sugen på den. Vilken toppendag det har varit idag. Toppenväder, toppenvänner och en toppenglass i solen. Nu kollar jag på Ugly Betty och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska tydligen äta baconlindad torsk. Jag är lite skeptisk till det hela eftersom jag inte gillar fisk så mycket men det visar sig väl om det är gott eller inte. :)







Måste bara tillägga att jag älskar mina underbara vänner!




Rubrik

Måste bara säga att jag verkligen älskar att jobba på systembolagt. Det är så himla kul! Men jag förstår inte varför kläderna måste vara så jäkla fula. Allt borde vara svart. Och istället för skjorta så borde det vara nån skön tröja. Och byxorna ska vi inte ens tala om. Fy vilken kliande lapp som satt i baken. Det hjälpte inte ett jag klippte bort den heller. Nu är det nåt annat som sitter där och kliar. Vill ju inte stå och riva mig i baken hela dagarna :P. Snart ska jag iaf ut och köra runt pappa. Det är nåt som raggarklubben i Avesta har fixat och jag har ingen aning om vad det är. Vet bara att jag ska köra runt i oldsmobilen hela dagen. Nylackad och fin är bilen också. Pappa har spenderat varje helg sen i höstas i garaget och fixat med bilen. Han är så duktig min pappa. Världensbästa!


 

Varför?

Varför varför varför fastnar jag alltid vid datorn när jag är stressad och ska iväg? Här sitter jag med en handduk i håret och snart står Emelie utaför och tutar. Enligt henne så prioriterar jag fel. Jag börjar förstå att hon har rätt. Och varför är facebook så beroendeframkallande?

Lilla Sofie

Tydligen så förstod inte min kära syster ironin i mitt förra inlägg. Jag skaffade inte den här bloggen på grund av att alla andra har bloggar och skit utan för att jag vill ha en! Hon är lite trög. Hon kan inte rå för det, stackars lilla barn.

En blogg!

Nu har jag äntligen skaffat en blogg. Eftersom alla andra har det så måste jag såklart följa strömmen och skaffa en. Man vill ju känna sig som en i mängden..

Jag har så mycket ilska i mig som jag måste få ut på nåt vis så en blogg får bli lösningen. Eller det är inte ilska precis jag är bara väldigt upprörd! Men det tar jag en annan gång.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0